Kringloopwinkel De Cirkel

En God schiep den mens naar Zijn beeld; naar het beeld Gods schiep Hij hem;

Genesis 1 vers 27

De Kringloop

Vanuit onze gemeente is de kringloopwinkel ‘De Cirkel’ actief. Alweer ruim 22 jaar kunt u voor al uw gebruikte spullen (en kleding) bij ons terecht. Zo hebben in de loop der jaren heel wat spullen een nieuwe bestemming gekregen. We zijn blij dat heel wat mensen in Geldermalsen (en omstreken) ons regelmatig weten te vinden!

 

Ons adres

Rijnstraat 51-D, 4191 CK Geldermalsen.

 

U kunt contact opnemen via: 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via: 0345-574778

 

Openingstijden

Dinsdag 13.00 - 16.00 uur

Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

 

Verhuizing De Cirkel

Kringloop De Cirkel is verhuisd naar een nieuw pand.

Onze klanten verwelkomen we graag in ons nieuwe pand. Dit pand is groter van opzet en rolstoeltoegankelijk. Allerhande tweedehands artikelen staan hier te wachten op een nieuwe eigenaar.

Ons enthousiaste team staat u graag te woord.

 

Een stukje geschiedenis

Eind jaren 90 werd het besluit genomen tot nieuwbouw van het kerkgebouw. Dit betekende dat er (veel) gelden bijeengebracht moesten worden om de jaarlijkse aflossing te kunnen realiseren. De vraag werd geboren: 'kunnen we een kringloop beginnen om een bijdrage te leveren?'. Als eerste werd naar ruimte gezocht. Deze werd, in een kort tijdsbestek, gevonden bij de firma Wim van Breda. Na veel inspanning van meerdere vrijwilligers, mochten we in februari 2000 kringloop 'De Cirkel' officieel openen. Tot op heden is zo een zeer positieve bijdrage geleverd aan de bouwkosten en aflossing van het kerkgebouw.    

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.