Kringloopwinkel De Cirkel

En in Zijn Naam gepredikt worden bekering en vergeving der zonden onder alle volken, beginnende van Jeruzalem.

Lukas 24 vers 47

De Kringloop

 Vanuit onze gemeente is de kringloopwinkel ‘De Cirkel’ actief. Alweer ruim 18 jaar kunt u voor al uw gebruikte spullen (en kleding) bij ons terecht. Zo hebben in de loop der jaren heel wat spullen een nieuwe bestemming gekregen. We zijn blij dat heel wat mensen in Geldermalsen (en omstreken) ons regelmatig weten te vinden!

 

Ons adres:

Oudenhof 14, Geldermalsen.

 

Openingstijden:

Dinsdag van 13:00 - 16:00 uur

Zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

U kunt contact opnemen via: 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via: 0345-530325

 

Vrijwilligers gezocht!

Naast een aantal commissieleden die o.a. de administratieve taken verrichten, hebben we nog ca. 90 vrijwillig(st)ers. Toch zijn er nog meer mensen nodig...

We hebben vrijwilligsters die een keer in de zes weken een halve dag helpen bij de kassa.

Ook mannen, die helpen met het laden en lossen van spullen, het opruimen en het verkopen ervan, en chauffeurs die op zaterdag met de kringloopauto op pad gaan om spullen op te halen en weg te brengen. Per week worden er wel meer dan 15 vrijwillig(st)ers ingezet.

Het is altijd gezellig om met elkaar deze werkzaamheden te doen. Onder het genot van een kopje koffie of thee geeft het gelegenheid oo elkaar beter te leren kennen.

Lijkt het u wat om ons te komen helpen? Komt u gerust eens bij ons kijken. Vanaf 18 jaar kan een ieder vrijwillig(st)er worden.

Hartelijk welkom!

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.