Jeugdvereniging Samuël (+10)

En God schiep den mens naar Zijn beeld; naar het beeld Gods schiep Hij hem;

Genesis 1 vers 27

 

SamuëlWij zijn een jeugdvereniging voor kinderen van 10 - 12 jaar. In principe zijn alle kinderen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs welkom. Op onze vereniging zitten gemiddeld zo’n 55 kinderen.

Om de twee weken komen we op vrijdagavond bij elkaar. Samen met de kinderen luisteren we naar een Bijbels onderwerp. De luisterende “Samuël” is ons tot voorbeeld. Samen met de leidinggevenden hebben we bezinnende, gezellige avonden.

Elke verenigingsavond gaat het Woord open. De leiding vertelt een Bijbelverhaal aan de hand van een jaarthema. De leiding kiest elk jaar een jaarthema aan de hand van materiaal dat is uitgegeven door de Jeugdbond.

In de pauze hebben we het gezellig met elkaar. Dan zorgt de leiding voor drinken met iets erbij.

In het tweede deel van de avond doen we een spel of een andere activiteit. Denk aan: knutselen, actief bezig zijn in de gymzaal of naar de Heemtuin.

Aan het einde van het seizoen bezoeken we als jeugdvereniging de jaarlijkse Jeugdbonddag. Hier gaan we met een bus naar toe. ’s Middags hebben we met elkaar een leuke middag, bijvoorbeeld naar het Plaswijckpark.

Graag nodigen we kinderen van 10 - 12 jaar uit om onze vereniging te bezoeken. Je bent hartelijk welkom.

Voor meer informatie kunt u, kun jij contact opnemen met een van de leidinggevenden. Wie dit zijn, is te vinden in de gemeentegids. Een mail sturen kan ook naar onderstaand mailadres. Een van de leiding neemt dan contact op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra informatie

Agenda  

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.