Actueel

Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, ..

Johannes 3 vers 16a

 

Indeling gemeente voor de kerkdiensten

Hoofdlijn van de manier van uitnodigen is dat er in alfabetische volgorde een deel van de gemeenteleden wordt uitgenodigd om te komen. Dit mogen meerdere gezinsleden zijn.

Vanaf heden worden de gemeenteleden op een iets andere wijze uitgenodigd. Wanneer u aan de beurt bent, krijgt u persoonlijk een mail met daarbij de vraag om een kort formulier in te vullen. Dit formulier vult u in via de link in de persoonlijke mail.

Uiterlijk woensdagavond dient u dit formulier ingevuld te hebben. Meldt u zich niet, dan vervalt de mogelijkheid om aanwezig te zijn. Bij te weinig aanmeldingen worden extra gemeenteleden uitgenodigd.

Vriendelijk verzoek om u echt te houden aan de gemaakte indeling.

De volgende personen worden uitgenodigd

Achternaam beginnend

DV zondag 16 augustus

 

Ochtenddienst

Dor t/m Lindh

Avonddienst

Lo t/m Vr

 

Gaven en giften 

De kerkenraad stelt met erkentelijkheid vast dat er ook nu veel gaven en giften binnenkomen. Dat is ook blijvend nodig, zoals u allen zult begrijpen. We willen u dan ook opwekken bij de voortduur daaraan te denken en bijvoorbeeld wekelijks iets over te maken. Het is mogelijk nuttig daartoe hier de banknummers te vermelden:

  • diaconie:         NL68 RABO 0321 2436 25  t.n.v. Geref. Gemeente (Diaconie)
  • kerk:                NL30 RABO 0381 2177 60  t.n.v. Geref. Gemeente (Kerk)
  • bouwfonds:     NL11 RABO 0321 2382 49   t.n.v. Geref. Gemeente (Bouwfonds)

Voor al uw gaven en giften zegt de kerkenraad u bij voorbaat hartelijk dank.

 

Opening Kringloopwinkel en De Bladwijzer,

Op zaterdag 1 augustus DV gaat de Kringloopwinkel en de Bladwijzer weer open.

De openingstijden voor de Kringloopwinkel zijn aangepast: zaterdag van 10.00 – 15.00 uur. De Bladwijzer is open van 10.00 – 12.30 uur. Voor beiden geldt: Dinsdagmiddag gesloten..

Er zijn verschillende aanpassingen gedaan om verantwoord open te kunnen gaan. De ingang is veranderd, evenals de plaats voor afgifte van goederen. We maken gebruik van mandjes die gedesinfecteerd zijn bij de ingang. Een winkelmandje is verplicht voor de kringloop bezoekers.

Voor een bezoek aan de Bladwijzer geldt: 1 klant in het winkeltje, overige bezoekers van De Bladwijzer kunnen in de kantine op hun beurt wachten. Bezoekers van De Bladwijzer dienen bij de ingang kenbaar te maken dat zij De Bladwijzer willen bezoeken.

Voor een bezoek aan de kringloopwinkel geldt: een beperkt aantal mensen mag tegelijk binnen zijn ( max 15 personen). Er is een vaste looproute. De kassa staat op een andere plaats. Iedereen wordt dringend verzocht zich aan de nieuwe gedragsregels te houden die bij de ingang zijn vermeld.

 

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.