Actueel

Hij gedenkt in der eeuwigheid aan Zijn verbond

Psalm 111 vers 5b

 

Extra mogelijkheid aanmelden middagdienst

Voor de middagdienst komende zondag zijn er nog plaatsen vrij. Hiervoor kunt u zich opgeven via onderstaande link. Dit is vooral bedoelt voor de gezinnen en personen die op deze zondag anders niet naar de kerk kunnen. Zodra het aantal personen bereikt is, wordt de mogelijkheid van aanmelden geblokkeerd.

Aanmelden middagdienst zondag 2 mei D.V. 

 

 

Jeugdbondactie "Zorg voor morgen!"

De Jeugdbond van de Gereformeerde Gemeente houdt weer een jeugdwerkactie. Tijdens de jeugdwerkactie gaat het over de zorg voor jongeren. Zij verdienen namelijk onze aandacht. Jongeren zijn de toekomst van de kerk en hebben praktische en geestelijke zorg nodig. Juist nu! Lees verder over de jeugdwerkactie op www.zorgvoormorgen.nu

Ook als gemeente dragen we ons steentje bij aan de jeugdwerkactie. De actiecommissie is actief met verschillende mooie en leuke acties in de gemeente. Lees op onze actiesite meer over de jeugdwerkactie.

We hopen op uw betrokkenheid bij deze jeugdwerkactie. Uw betrokkenheid op de jongeren wordt gezien en gewaardeerd, ook door de jongeren zelf. Denkt u aan hen? Ook in het gebed?

Jeugdwerkactie in de gemeente
Ook als gemeente dragen we ons steentje bij aan de jeugdwerkactie. Met de volgende acties kunt u ons steunen.

Klussenkaart - t/m D.V. april
Jongens en meiden, super leuk dat jullie onze actie steunen door thuis klussen uit te voeren. Wisten jullie dat het hoogst opgehaalde geld voor de klussenkaart €50 is?! Wie verbetert dit record? Maak je opgehaalde geld over naar NL57 RABO 0321 2613 80 tnv Sola Scriptura ovv klussenkaart jeugdwerkactie. Wie weet win jij met jouw opbrengst een prijs!

Autopuzzeltocht D.V. zaterdag 1 mei
Een autopuzzeltocht voor het hele gezin! Al rijdend met de auto genieten van de talrijke bloeiende boomgaarden, uitgestrekte weilanden of mooie rivieren. Afgewisseld met drive-thru’s waar u wat lekkers krijgt van ons.

Unieke avond D.V. 21 mei
Een unieke avond voor de hele gemeente, jong en oud. Graag lichten we vast een tipje van de sluier op: het wordt een interactieve avond, waarbij student De Raaf met ons in gesprek gaat, er muzikale intermezzo’s zijn en er mooie prijzen te winnen zijn. Reserveer deze avond in de agenda zodat u/jij het niet mist.

70+klussenmarkt - D.V. juni/juli
Een mooie actie voor de ouderen in onze gemeente. Bewaar een klus! Wij nemen contact met u op, om coronaproof de klus voor u uit te voeren. 

Miniatuur molen - t/m D.V. augustus
U kunt een mooie miniatuur van molen 'De Vlinder' van Mariënwaerdt kopen. Deze is in elkaar gezet door leden van de +14. Er kan een waxinelichtje in branden, heel sfeervol! Wilt u de miniatuur zelf in elkaar zetten, dan kunt u een bouwpakket bestellen.

Online dropping - t/m D.V. augustus
Kan het leuker? Onze jeugdwerkactie steunen door een spel te spelen. Doe mee met de online dropping door ons mooie Nederland. Heel leuk om te doen!

Online voorleesverhaaltjes - t/m D.V. augustus
Word jij ook zo graag voorgelezen? En geniet je van een mooi verhaal? Er zijn verschillende verhaaltjes te downloaden via een link op onze website. Vervolgens kunnen deze onbeperkt beluisterd worden op de laptop, telefoon of waarop je ze ook gedownload hebt. Veel luisterplezier!

Gift
U kunt onze actie ook steunen met een gift. Deze kunt u overmaken naar NL57 RABO 0321 2613 80 tnv Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen, graag onder vermelding van "gift jeugdwerkactie". Alvast hartelijk bedankt!

Voor meer informatie over deze acties gaat u naar onze actiesite

 

Kerkdiensten in deze tijd

Concreet hebben wij, gezien de corona-ontwikkelingen op dit moment, enkele extra maatregelen genomen. Daarbij is vanzelf gelet op de situatie in onze omgeving en in onze gemeente. Wanneer daar veranderingen optreden, kan dat tot wijziging leiden. Vooral is er het hartelijk uitzien dat er door ’s Heeren goedheid weer meer mogelijk zal worden.

 

  • We nodigen persoonlijk uit via de mail met daarin de vraag om een eenvoudig formulier in te vullen. Dit formulier vult u in via de link in deze persoonlijke mail. Uiterlijk woensdagavond dient u dit formulier ingevuld te hebben. Meldt u zich niet, dan vervalt de mogelijkheid om aanwezig te zijn.

 

  • Het aantal kerkgangers per dienst hebben we substantieel terug gebracht.
  • We zingen per dienst minder psalmverzen. We zingen heel zacht en beslist ingetogen. De organisten spelen ook met aangepast, gering volume.
  • Er is gesproken over het dragen van mondkapjes. Deskundig advies wijst erop dat het afdoen van het mondkapje een ernstig besmettingsgevaarlijk moment is. Wanneer u dan ook met een mondkapje naar de kerk komt, verzoeken we u dringend voor het binnengaan van de kerk het mondkapje af te doen en meteen uw handen te ontsmetten; of anderszins het mondkapje gedurende heel de dienst op te houden en pas buiten weer af te doen.
  • Verder blijven we onder ieders aandacht brengen zich correct te houden aan de bekende regels zoals hygiëne, niet naar de kerk komen als er enige gezondheidsklachten zijn, 1,5 meter afstand, enzovoort.
 

Wij hebben allen de bewaring en de wijsheid van de Heere zo nodig. Laten we daar ootmoedig de Heere om vragen. Hij moge nog gedenken in Zijn ontfermen. Wij wensen u en jullie allen van harte ’s Heeren hoede en zegen toe en de bediening van Zijn Heilige Geest onder het Woord.

 

Verenigingen en koren

Tot nadere informatie zullen er geen fysieke verenigingsbijkomsten gehouden worden. 

 

Gaven en giften 

De kerkenraad stelt met erkentelijkheid vast dat er ook nu veel gaven en giften binnenkomen. Dat is ook blijvend nodig, zoals u allen zult begrijpen. We willen u dan ook opwekken bij de voortduur daaraan te denken en bijvoorbeeld wekelijks iets over te maken. Het is mogelijk nuttig daartoe hier de banknummers te vermelden:

  • diaconie:         NL68 RABO 0321 2436 25  t.n.v. Geref. Gemeente (Diaconie)
  • kerk:                NL30 RABO 0381 2177 60  t.n.v. Geref. Gemeente (Kerk)
  • bouwfonds:     NL11 RABO 0321 2382 49   t.n.v. Geref. Gemeente (Bouwfonds)

Voor al uw gaven en giften zegt de kerkenraad u bij voorbaat hartelijk dank.

 

Oppasdienst

Tot nadere informatie is er geen oppasdienst. Dit i.v.m. zeer gering aantal personen die de kerkdiensten kunnen bijwonen.

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.