Gemengd Koor De Lofstem

Wendt u naar Mij toe, wordt behouden, alle gij einden der aarde; want Ik ben God en niemand meer.

Jesaja 45 vers 22

 

Wij zijn een gemend koor voor mensen die graag Psalmen en geestelijke liederen zingen. Op ons koor zitten zo’n 60 actieve leden uit de regio. Onze leden zijn van uiteenlopende leeftijden, van jong tot oud. Iedereen vanaf 16 jaar die graag zingt, is welkom. Elke week repeteren we op woensdagavond.

Een stem om God te loven, komt uit in onze naam: “De Lofstem”. Psalmen en Bijbels verantwoorde liederen met elkaar zingen is de meerwaarde van ons koor. Tijdens elke repetitie en uitvoering mag zo Gods Woord centraal staan.

Onder leiding van onze dirigent studeren we al jaren ons repertoire in. Een goede sfeer en motivatie vinden we belangrijk. Hierbij gaan ontspanning en inspanning samen op.

In samenspraak met onze dirigent stellen we een gevarieerd repertoire samen. De kerkenraad houdt toezicht op ons repertoire. We hebben een gelijke verdeling van Psalmen en liederen.

Naast het repeteren is er voldoende gelegenheid voor onderling contact. Ieder seizoen sluiten we met elkaar af met een gezellige activiteit.

Gemiddeld hebben we zo’n vijf uitvoeringen per jaar. Zie voor data en locatie onze agenda.

Hoogtepunt is wel de jaarlijkse Kerstzangavond in de Bethelkerk te Geldermalsen. Hieraan werken alle koren van onze gemeente mee.

Graag nodigen we zangers uit om met ons koor mee te zingen. U bent hartelijk welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden. Wie dit zijn, is te vinden in de gemeentegids. Een mail sturen kan ook naar onderstaand mailadres. De secretaresse neemt dan contact op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra informatie

Agenda      CD's bestellen

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.