Kinderbijbelclub De Regenboog

Maar die den Heere verwachten, zullen de kracht vernieuwen

Jesaja 40 vers 31a

 

Kinderblijbelclub 2De bijbelclub is er voor kinderen in Tiel. Maar wil je graag je ouder(s) of (grote) broer of zus meenemen, dan mag dat natuurlijk ook. Iedereen is welkom. De clubmorgens zijn ingedeeld volgens een schema. We zingen veel met elkaar. We vertellen een verhaal uit de Bijbel. Dan is er een moment om elkaar beter te leren kennen en gezellig met elkaar te kletsen. Daarna gaan we aan de slag: we knutselen iets eenvoudigs, vaak iets wat te maken heeft met de vertelling van deze morgen of doen een spel of iets anders. Deelname aan de bijbelclub is helemaal vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Als je jarig bent, nemen we natuurlijk een cadeautje voor je mee.

Wanneer/Waar?: Op de zaterdagochtend volgens de agenda van de kinderbijbelclub in de Drumptse Hof, De Balije 1 Tiel. Contact?: Wil je na het lezen van deze informatie even met iemand bellen van de bijbelclub? Juf Anita (06 13572479) en Juf Jessica (06-11941495) willen je graag te woord staan!

Hebt u vragen over het evangelisatiewerk vanuit onze gemeente? Neem gerust contact met ons op:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over het (landelijke) evangelisatiewerk is ook te vinden op de site van de Evangelisatie Gereformeerde Gemeenten.

Extra informatie

Kinderbijbelclub De Regenboog

Agenda van de kinderbijbelclub

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.