Meisjeskoor Maria

Wendt u naar Mij toe, wordt behouden, alle gij einden der aarde; want Ik ben God en niemand meer.

Jesaja 45 vers 22

 

Wegens afscheid van de dirigent en teruglopend ledenaantal is het meisjeskoor op dit moment (tijdelijk) inactief.

Wij zijn een enthousiaste groep meiden van 13 tot 20 jaar die graag met elkaar zingen. Ons repertoire bestaat uit Psalmen en geestelijke liederen. Op ons koor zitten zo’n 15 actieve leden uit de regio. Alle meiden die graag zingen, zijn welkom. Elke week repeteren we op woensdagavond.

Onze koornaam “Maria” komt vanuit de Lofzang van Maria. Psalmen en Bijbels verantwoorde liederen met elkaar zingen is de meerwaarde van ons koor. Tijdens elke repetitie en uitvoering mag zo Gods Woord centraal staan.

Onder leiding van onze dirigent studeren we ons repertoire in. Een goede sfeer en motivatie vinden we belangrijk. Hierbij gaan ontspanning en inspanning samen op.

In samenspraak met onze dirigent stellen we een gevarieerd repertoire samen. De kerkenraad houdt toezicht op ons repertoire. We hebben een goede verdeling van Psalmen en liederen.

Naast het repeteren is er voldoende gelegenheid voor onderling contact. We trekken als meiden onderling veel met elkaar op. Hierdoor ontstaan hechte vriendschappen.

Gemiddeld hebben we zo’n vijf uitvoeringen per jaar. Zie voor data en locatie onze agenda.

Hoogtepunt is wel de jaarlijkse Kerstzangavond in de Bethelkerk te Geldermalsen. Hieraan werken alle koren van onze gemeente mee.

Graag nodigen we meiden uit om met ons koor mee te zingen. Je bent hartelijk welkom.

Voor meer informatie kunt u, kun jij contact opnemen met een van de bestuursleden. Wie dit zijn, is te vinden in de gemeentegids. Een mail sturen kan ook naar onderstaand mailadres. De secretaresse neemt dan contact op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra informatie

Agenda      CD's bestellen

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.